Telefon: +40 746 295 545 office@visualdynamics.ro

Despre noi

DESPRE NOI

Old enough to know better. Young enough to do it anyway.

A zis-o cineva, la un moment dat; nu am avut rabdare sa cautam cine.

Sa spun ca asta ar fi tot ce ne defineste, nu stiu cat ar fi de adevarat. Ideea este ca ni se cam potriveste. Nu mai suntem de ceva timp ( putin :) ) „o echipa tanara”, cum am vazut ca se scrie in mai toate descrierile. Este greu cu „copy-ul” in zilele noastre. :)

Daca mai vad asa ceva… ne facem repede un “rebrand-ing” ( intr-o saptamana cum am vazut ca se mai practica pe ici pe colo ) si ne apucam de altceva…

Inainte sa fac descrierea asta scurta a firmei, am pierdut efectiv jumatate de zi pe net in ideea in care sa imi dau seama cum ar fi mai bine sa pun in valoare ce facem: prin portofoliu, printr-o descriere succinta a serviciilor, testimoniale, prin texte serioase sau mai putin serioase.

Am ales varianta, (usor riscanta, zic unii...) in care vom defalca rand pe rand toate conceptele din publicitate, unele dintre ele prea putin intelese, altele impachetate si vandute in denumiri pompoase si cu totul altfel decat ar trebui in mod real sau decat ar avea nevoie beneficiarul.

O sa explicam prin articole, pe facebook si pe unde vom mai putea toate aceste concepte, cum sunt ele intelese si de ce sunt intelese eronat.

Pe scurt: Din 2011 functionam sub numele Visual Dynamics, initial ca o firma mica de webdesign si programare, mai tarziu preluand pentru diferiti clienti partea de promovare, creatie (grafica, foto & video) si cam tot ce insemna la vremea respectiva publicitate si promovare in special in online. Foarte multe lucruri am fost nevoiti sa le invatam din mers, online-ul, de exemplu fiind intr-o permanenta schimbare. Am facut de multe ori si ce nu tinea strict de noi, culmea iesind bine. In majoritatea cazurilor...:)

De vreo patru-cinci ani, in forma actuala a echipei, oferim consultanta de brand. Asa zisul „branding”, sub forma in care intelegem noi conceptul. De la identitate vizuala pana la strategii de promovare, strategii de expunere, implementare campanii, pana la definirea (cu tot ce presupune in spate) a capitalului de brand. Pentru ca da, Branding-ul ( dupa cum spune si numele ) este un proces continuu si de durata.

Este un proces in care beneficiarul acelui business munceste la definirea unui nume in mintea consumatorului, infinit mai mult decat noi ca agentie. Iar odata ajuns acolo, incepe adevarata provocare.

Atat deocamdata. Vom reveni cu detalii...

DA' KILLER CREATIVE SQUAD

Echipa Visual Dynamics 2019 ( in urma selectiei naturale )

Bogdan BOJA
Bogdan BOJAGeneral Manager - Art Director
Alexandru MARIN
Alexandru MARINCreative Director
Catalin OLOGEANU
Catalin OLOGEANUWeb Designer & Programator
Robert REVOL
Robert REVOLRegizor/Director Imagine
Andrei DUMITRESCU
Andrei DUMITRESCUFotograf/Graficiant
Catalin CALOTA
Catalin CALOTADirector Imagine
Cristi CALOTA
Cristi CALOTAProducator Tv/ Operator Video
Bogdan BOJA
Bogdan BOJACercetator Britanic
  • Bucuresti
  • Whatapp & Telegram +40 721 336 934 
  • Telefon: +40 746 295 545 
  • Email: office@visualdynamics.ro
    www.visualdynamics.ro